ISPARTA / MERKEZ - Kamile Gürkan İlkokulu

Okul Veli işbirliğini geliştirmek için okulumuzda yaptığımız veli toplantımız.

Kas

Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ebediyete intikal ettiği günün yıl dönümü olan 10 Kasım günürahmet ve saygı ile andık.  Okulumuzda yaptığımız 10 Kasım Programımızdan görüntüler...

Ekm

Kamile Gürkan İlkokulu-Ortaokulu 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı "Okul Aile Birliği Seçimli Genel Kurul Toplantısı" 20 Ekim 2022 Perşembe Günü Saat: 17:00 'da okulumuz Çok Amaçlı Salonunda yapılacaktır.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimiz için 5 Eylül Pazartesi başladı.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 5 Eylül Pazartesi Anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimiz için başlıyor.

Tem

Üzeri çizilmiş ve yıpranmış sıralarımızın temizliğini yaparak yeni eğitim öğretim yılına hazırladık.

Haz

31 Mayıs 2022 tarihinde yapılan 3. Çocuk Şenliği ve Kermesimizde emeği geçen velilerimize Okul Aile Birliğimiz ve Okul İdaremiz teşekkür toplantısı düzenledi.

Emeklerinden dolayı velilerimize Okul Aile Birliği Başkanımız Ayşe BÜYÜKYILDIZ tarafından Teşekkür Belgesi taktim edildi.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı güzel anılarla sona erdi. Öğrencilerimiz çok çalıştılar ve tatili hak ettiler. Öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimize, velilerimize ve en çok da tatili hak eden öğrencilerimize iyi tatiller.

Eylülde görüşmek dileğiyle...

Haz

Isparta Gençlik ve Spor il Müdürlüğünün organize ettiği Geleneksel Çocuk Oyunlayı etkinliğine katıldık.

Haz

Kamile Gürkan İlkokulu ve Ortaokulu olarak 3. Çocuk Şenliği ve Kermesimizi yaptık.

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladık.

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık.