ISPARTA / MERKEZ - Kamile Gürkan İlkokulu

Eyl

Velilerimiz listede belirtilen saatlerde, öğretmenlerimize haber vererek Veli Görüşme Odamızda görüşebilirler.

Eyl

Kamile Gürkan İlkokulu olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılına 4 Eylül günü başladık. Öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Ağu

Haz

Okulumuz 4. sınıfını bitirecek olan 4-A, 4-B ve 4-C sınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenleri Esen MURAT, Özgül YEŞİLBURSA  ile Ahmet BABAYİĞİT... Öğrencilerimize bundan sonraki başta eğitim olmak üzere tüm hayatlarında şimdiden başarılar dileriz. Yolunuz açık olsun sevgili öğrencilerimiz.

Haz

Sihirli Sözcükler Her Yerde eTwinning Projesi

eTwinning projesi Türkiye - Azerbaycan ortaklığında 2 ülke; İzmir, İstanbul, Isparta, Mardin, Bursa ve Erzilcan olmak üzere 6 şehrimizin ve 9 öğretmenin katılımıyla başlamıştır. Proje ortaklığına okulumuz 2-A sınıf Öğretmeni Semra GENÇER yürütmektedir. Bu projede 7-11 yaş öğrencilerine insan ilişkilerinde bir takım sihirli sözcüklerin ne kadar değerli olduğunu hissettirmek, bu konuda empati yeteneğini geliştirmek için çalışmalar yapmak hedeflenmektedir.

May

Zumba Kids projesi sona ermiş ve bu süreçte ogrencilerimiz ritim duygularını  gelistirerek kendilerini bir cok alanda gelistirmis ve eğlenerek öğrenmişlerdir. Öğretmenimiz Selma GÜREL'e ve öğrencilerine projeye desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda yaptığımız Temiz çevre sağlıklı nesil adlı eTwinning projemiz 1/A sınıfı öğretmeni ve öğrencileri ile birlikte yürütülmektedir. Öğrencilerimize doğa sevgisi , sağlıklı yaşam becerilerini kazandırırken  yardımlaşmaya,paylaşım, birliktelik içinde ,Web araçlarını kullanma da eğitim çalışmalarını sürdürmekteyiz.

Nis

10 Türk 2 Romanyalı ortak ile yaptığımız Art On My Brush eTwinning projesinde her ay seçilen ressamlar tanınır. Ressamların kullandığı yöntem ve teknikler çocuklara tanıtılır. Ressam yöntemiyle çocukların özgün eserlerini oluşturması sağlanır.

Nis

ZUMBA KIDS

Okulumuz öğretmenlerinden Selma GÜREL'in ortağı olduğu Romanya ortaklı “Zumba Kids” isimli eTwinning projesi Ocak ayında başlamış olup Nisan ayında sona erecektir. Katılımcıları Türkiye’ den 10 ortak Romanya’ dan 2 ortak Gürcistan’ dan 1 ortak ve  Azerbaycan’ dan 1 ortak olan uluslar arası bir projedir. Çocuklar dans müzikleri ve figürleri ile koreografiler oluşturarak dans ederler.  Bu şekilde çocukların ritim duyguları gelişirken aynı zamanda onlar fark etmeden sosyal etkinlik alanı içinde eğlenerek öğrenirler. Ayrıca birbirlerini takip ederek zihin kas koordinasyonunu geliştirmiş olurlar. Projenin amacı 7-11 yaş grubu çocukların Zumba yaparak  sosyal, psikolojik, zihinsel, fiziksel ve bireysel gelişimlerini desteklemektir.

Selma öğretmenimize yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

06/03/2023 ten itibaren okulumuz ikili öğretime geçmiştir.

Okulmuzda Aile Okulu Projesi yürütüyoruz

eSafety Eylem Planımız

Ock

Kamile Gürkan İlkokulu öğrencileri aileleri ile birlikte kitap okuma projesi yürütüyoruz.

Ock

Isparta Meteoroloji İl Müdürlüğü ile öğrencilerimizin hava olaylarını öğrenmeleri için yaptığımız projemiz