ISPARTA / MERKEZ - Kamile Gürkan İlkokulu

Kamile Gürkan İlkokulu

.
Adres
EMRE MAH. 3802 SK. KAMİLE GÜRKAN ORTAOKULU BLOK NO 5/1 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ISPARTA
Vizyon
Eğitim Öğretim ortamları ve yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri ile Isparta İlinin önde gelen Okulları arasında; İdealistlik, üretkenlik ve verimlilikte bütünleşen eğitim kurumu olmak, öğrencilerimizin teknolojik, işbirlikçi, liderlik özellikleri ile Türkiye düzeyinde adını duyurmaktır.
Misyon
Kamile GÜRKAN İlkokulu Olarak “her Öğrenci Öğrenir” Yaklaşımıyla, Öğrencilerimizi Sorumluluklarının bilincinde olan, paylaşımcı, Özgüven sahibi, Türk kültürüne bağlı, demokratik değerleri benimsemiş, soran ve sorgulayan, projeler geliştirebilen, yaratıcı fikirler üretebilen, teknolojiyi kullanan geliştiren, ortak hareket edebilen ulusal ve uluslararası çalışmalara katılan bireyler olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim
08.50-12.20 13.40-15.10