ISPARTA / MERKEZ - Kamile Gürkan İlkokulu

City of the Future with Stem - Stemle Geleceğin Şehirleri

Okulumuz 2/B sınıf öğretmeni Sultan DOĞAN GEYSOĞLU’ nun proje ortağı olduğu 8 ülkeden ( Türkiye, Azerbaycan, Portekiz, Romanya, Gürcistan, Ürdün, Karadağ, Yunanistan)  18 öğretmen tarafından yürütülen  “City of the Future with Stem” isimli eTwinning projesi Aralık ayında başlamış olup Nisan ayında sona erecektir. Proje, Türkiye’ den 10,  Azerbaycan’dan 1, Portekiz’den 1, Romanya’dan 1, Gürcistan’dan 1, Ürdün’den 1, Karadağ’dan 1 ve Yunanistan’dan 2 öğretmenden oluşan uluslararası bir projedir. Stem yaklaşımıyla yürütülecek projemiz öğrencilere 21. yy becerileri olan eleştirel düşünme ve problem çözme, iletişim ve iş birliği, yaratıcılık ve inovasyon, esneklik ve uyum, sosyal ve kültürlerarası ilişki, üretkenlik ve sorumluluk gibi beceriler kazandırmayı amaçlamaktadır.  Projemizin kapsamında çocuklar logo ve afiş tasarımlarını gerçekleştirmiş ve proje çalışmalarına başlamışlardır.

Sultan Öğretmenimize ve öğrencilerine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

The eTwinning project named "City of the Future with Stem", carried out by 18 teachers from 8 countries (Turkey, Azerbaijan, Portugal, Romania, Georgia, Jordan, Montenegro, Greece), of which our school's 2/B class teacher Sultan DOĞAN GEYSOĞLU is a project partner, was launched in December. It has started and will end in April. The project is an international project consisting of 10 teachers from Turkey, 1 from Azerbaijan, 1 from Portugal, 1 from Romania, 1 from Georgia, 1 from Jordan, 1 from Montenegro and 2 from Greece. Our project, which will be carried out with a STEM approach, aims to provide students with 21st century skills such as critical thinking and problem solving, communication and collaboration, creativity and innovation, flexibility and adaptation, social and intercultural relations, productivity and responsibility. Within the scope of our project, children designed logos and posters and started working on the project.

We would like to thank our teacher Sultan and his students for their work and wish them continued success.

12-01-202412-01-202412-01-202412-01-2024

Yayın: 12.01.2024 - Güncelleme: 12.01.2024 11:36 - Görüntülenme: 38